sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Tähtitieteen peruskurssi jäsenillassa

Tampereen Ursan perinteinen jäsenilta on joka tiistai kello 18. Näin pandemian aikana emme kuitenkaan kokoonnut tähtitornilla, vaan verkossa. Syyskauden aikana jäseniltojen ohjelmaa koostuu monista esitelmistä mutta myös kurssista. Tähtitieteen perusteet kurssi on jo vuosikausia ollut Tampereen Ursan kurssiohjelmassa ja monet sadat ihmiset ovat käyneet sen. Kurssi tietysti uudistuu kaiken aikaa ja nyt syyskaudella järjestettävä kurssi on omassa muodossaan täysin uusi. Tällä kertaa uutta on myös se, että kurssi on kaikille jäsenille ilmainen.

Orionin kaasusumu on yksi lähi,istä tähtiensyntymisalueista. Kuva ESO.

Entä jos et ole Tampereen Ursan jäsen? Ei hätää, vaikka emme avaa kurssia muille kuin jäsenillemme, sinulla on mahdollisuus liittyä Tampereen Ursa jäseneksi. Vieläpä puoleen hintaan, loppuvuodesta annamme jäsenmaksuun 50 % alennuksen ja tehtyäsi jäsenhakemuksen, voit heti liittyä kurssille.

Nettikurssi toimii siten, että viikoittaisessa jäsentiedotteessamme kerromme kurssin tunnuksen. Klikkaamalla sitä ja kirjoittamalla avautuvaan ikkunaan nimesi ja lähettämällä se kurssin alkaessa, liityt automaattisesti kurssille.

Ensimmäinen oppitunti pidetään 6. lokakuuta kello 18.00 alkaen ja yhden luennon kesto on noin 1 – 1,5 h. Luentoja on kaikkiaan viisi ja luennoitsijoina ovat kari A. Kuure ja Tomi Hyvönen.

Tervetuloa mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti, mielipide tai kysymys tarkistetaan ennen julkaisemista. Toimitus päättää kommenttien julkaisemisesta tai mahdollisesta hylkäämisestä!